Jótékonysági licit Körmenden

Az 1990-ben alakult Körmendi Lions Club az év minden szakában keresi a lehetőséget, hogy segítsen a kisváros és környékének bajba jutott vagy tartósan rászoruló lakóinak. A jószolgálati közösség a karácsonyi ünnepek előtt az EGIS Körmend kosárlabdacsapat kapitányának, Ferencz Csabának dedikált mezét bocsátotta árverésre, hogy a befolyt összegből továbbra is helyi ügyeket karolhasson fel.

A mez árverése komoly kampánnyal indult. Az esemény megjelent a BB1, a Kezdő5, a Vas Népe, a VAOL, a Facebook, a Nyugat.hu és több más internetes hírforrás anyagában is.

Az érdeklődés lassan indult, azonban az utolsó napokban hirtelen megnövekedett; ajánlat érkezett Körmendről, Szombathelyről és Pápáról is.

A licitálók folyamatos tájékoztatást kaptak a Kosárlabda Klub Vendégkönyvében és a Facebookon.

A mezt egy szombathelyi kosárlabdabarát vásárolta meg 170.000 forintért, akinek -lelkes szurkolóként- az egész családja rendelkezik bérlettel a körmendi kosárlabda csapat meccseire. A licit nyertese nem kívánta felfedni kilétét, ezért a mezt a december 17-i hazai mérkőzés előtt személyesen adta át Kocsis Tibor klubtársunk, megköszönve neki és családjának a nemes felajánlást.

A licit eredményéről a szurkolók a Falco meccs előtt kaptak tájékoztatást Kocsit Tibortól, aki az árverés ötletgazdája és szervezője is volt.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Körmend Lions Club

Adószámunk:
18887770-1-18
Számlaszám:


cím: 9900 Körmend,
Mátyás király utca 65.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba