A körmendi kórház és a helyi idősek otthona támogatása

Egyesületünk az utóbbi hetekben több eszköz beszerzésével is segítette a Körmendi Kórház és a helyi idősek otthona munkáját.

A körmendi kórház tüdőgondozójából érkezett hozzánk kérés egy ablakátbeszélő rendszer vásárlásával kapcsolatban, mivel a betegek elszeparálása a betegfelvételnél nem volt megoldott, így az ott dolgozók a légúti cseppfertőzésekkel terjedő betegségeknek fokozottan ki voltak téve. A készüléket a Körmendi Lions Club szerezte be és az április 15-én átadásra, illetve beszerelésre került.

Egy egyedileg legyártatott paravánt is átadtunk a körmendi tüdőgondozónak. A  légzésfunkciós vizsgálatok során a vizsgálatot végző asszisztens és beteg közé helyezhető polikarbonát paraván segítségével a légúti cseppfertőzések előfordulása  minimálisra csökkenthető, ezzel hozzájárulva a személyzet és beteg egészségének védelméhez.

A Körmendi Lions Club jóvoltából egy második ablakátbeszélő rendszerrel is gazdagodott a kórház. A kórházba látogatók a kartonozóban találkozhatnak az időközben üzembe helyezett készülékkel. A berendezést május 19-én adtuk át Dr. Nádasi Géza orvosigazgató helyettes úrnak.

Klubunk a helyi idősek otthonát is segítette. Érintésmentes hőmérőt vásároltunk az intézmény számára, amellyel a járványügyi intézkedések betartásában kívántuk segíteni az ott dolgozók munkáját.

Szintén az idősek otthona lakóinak és dolgozóinak munkáját könnyíti meg, illetve teszi kényelmesebbé legutóbbi adományunk. Az otthonnak székeket és asztalokat adományozott szervezetünk. Tagjaink a rakodásban és a szállításban is aktívan részt vettek.


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Körmend Lions Club

Adószámunk:
18887770-1-18
Számlaszám:


cím: 9900 Körmend,
Mátyás király utca 65.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba